Anlægsgartner

Lundsgaards Multiservice tilbyder omfattende haveservice og brolægning på Sjælland, herunder plantning, vedligeholdelse, og anlægning af stier og terrasser. De lægger vægt på tæt kundesamarbejde og har døgnåben telefonservice. Kontakt dem for tilbud.

Din grønne anlægsgartner på Sjælland

Hos Lundsgaards Multiservice er vi en grøn anlægsgartner – også kendt som en haveanlægsgartner. Det vil sige, at vi er specialiseret i, etablering og vedligeholdelse af udendørsarealer og grønne områder. 
 
Vi laver alt inden for haveservice for både private husejere, virksomheder, boligforeninger, offentlige institutioner mv. på hele Midt- og Vestsjælland. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor på Sjælland du bor, kan vi hjælpe dig med med at vedligeholde dit udeområde.
Som en grøn anlægsgartner kan vi bl.a. hjælpe med:
· Plantning og etablering af træer, buske, blomster og græs
· Vedligeholdelse, herunder græsslåning, beskæring af træer og buske, mm.
· Nedgravning af trampolin
· Fræsning
Når du vælger os til at stå for vedligeholdelsen af dit udendørsområde sørger vi for, at det altid fremstår flot og præsentabelt – uanset sæson.
Vi kommer både ud til store og små opgaver og kan både benyttes ad-hoc når du har brug for en hjælpende hånd, eller vi kan lave en fast aftale, hvor vi løbende sørger for, at dit udeareal altid står snorlige.
Hvis du har brug for en grøn anlægsgartner så kontakt os allerede i dag – så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dit grønne område.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Grå anlægsgartner for både private, erhverv og det offentlige

  Ud over at være en grøn anlægsgartner er vi hos Lundsgaards Multiservice også en grå anlægsgartner. Det vil sige, at vi også kan hjælpe dig med at vedligeholde og etablere de mere ”hårde” elementer i dit grønne areal, dvs. belægninger i både beton og naturmaterialer.
  Ud over at være en grøn anlægsgartner er vi hos Lundsgaards Multiservice også en grå anlægsgartner. Det vil sige, at vi også kan hjælpe dig med at vedligeholde og etablere de mere ”hårde” elementer i dit grønne areal, dvs. belægninger i både beton og naturmaterialer.

  Som en grå anlægsgartner kan vi derfor bl.a. hjælpe dig med:
   
  · Anlæggelse af stier og gangarealer
  · Etablering af terrasser og indkørsler
  · Opførsel af mure, hegn og støttemure
  · Konstruktion af trapper og ramper
  · Etablering af parkeringsplads

  Ovenstående liste er blot eksempler på opgaver, vi som en grå anlægsgartner kan hjælpe med. Har du en anden opgave, som du har brug for hjælp til, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
   
  Vi kan også hjælpe med større projekter, som fx anlæggelse af et helt nyt haveanlæg. Vi har mange års erfaring med både etablering af helt nye haveanlæg og kan således tilbyde dig kyndig og kompetent rådgivning og vejledning hvis du mangler inspiration, eller er i tvivl om hvad der kan lade sig gøre og hvad der vil være den bedste løsning for lige netop dig og dit udeområde.

  anlægsgartner

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  facebook
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  google
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  Lundsgaards Multiservice

  Erfaren brolægger som ikke går på kompromis med kvaliteten

  Hvis du mangler en dygtig og erfaren brolægger på Midt- eller Vestsjælland, kan vi hos Lundsgaards Multiservice hjælpe dig. Vi udfører nemlig også brolægning til konkurrencedygtige priser på hele Sjælland. Vi er specialister i lægning af brosten, fliser, klinker og andre belægningsmaterialer til at skabe stier, veje pladser og andre brobelagte overflader for både private, erhverv og det offentlige. 

  Vi påtager os både små og store opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp fra en dygtig brolægger.
  Brolægning kræver præcision, teknisk viden og æstetisk sans og det er lige præcis hvad vi har hos Lundsgaards Multiservice. Vi har nemlig mange års erfaring med forskellige typer brolægningsarbejde, så du er garanteret et resultat af høj kvalitet, når du vælger os som din brolægger. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og har det helt rigtige udstyr til enhver opgave.

  Ud over lægning af forskellige belægningsmaterialer til fx indkørsel eller terrasse, kan vi også hjælpe med planlægning og forberedelse af dit projekt, jordarbejde, bundopbygning, fugning, reparation og vedligeholdelse og meget andet. Som en erfaren brolægger udfører vi kort sagt alt tænkeligt brolægningsarbejde.
   
  Vi tilbyder desuden også professionel ejendomsservice, hvor vi enten kan agere som din faste vicevært eller stå for andet ejendomsservice, når du har behov for det.

  Derfor skal du vælge os

  Der er mange gode grunde til at vælge os – her er nogen af dem:
  path

  Døgnåben telefon

  Du kan altid få fat på os uanset hvilket tidspunkt på dagen eller natten.

  sprout

  Haveservice med respekt

  Vi udfører haveservice med respekt for din have og ejendom.

  tree

  Alt i haveservice

  Vi tilbyder alt i haveservice - kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os.

  Lokal anlægsgartner og brolægger på Sjælland

  Hos Lundsgaards Multiservice har vi til huse i Fjenneslev på Sydvestsjælland og har hovedsageligt kunder fra Midt- og Vestsjælland. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor du er bor, kan vi hjælpe dig med professionelt anlægsgartnerarbejde. Står du med en akut udfordring, som kræver handling her og nu, har vi en døgnåben telefon, som du altid kan ringe til.
  Vi er en anlægsgartner som vægter det tætte og nære samarbejde med vores kunder højt, da vi tror på, at de bedste resultater skabes i et tæt samarbejde med vores kunder. Nøglen til et godt samarbejde er tillid, åbenhed, gennemsigtighed og god kommunikation, og derfor er det værdier, vi lægger stor vægt på.
   
  Når du vælger os som anlægsgartner på din opgave eller projekt, kan du derfor forvente en anlægsgartner som lytter til dine ønsker og behov, og som arbejder benhårdt på at realisere din drømmehave eller udeareal. Vores mål er ikke kun at levere et resultat, der opfylder dine forventninger, men også at skabe en relation til dig som kunde, som varer ved i årene frem. 
   
  Vi ønsker nemlig at være din fortrukne anlægsgartner på Sjælland, som du altid kan stole på, når det kommer til professionelt arbejde, god service og kyndig rådgivning.

  brolægger

  Din genvej

  hedge

  Hækkeklipning

  lawn mower

  Græsslåning

  gloves

  Snerydning

  raking

  Ejendomsservice

  Ring 26 83 20 31