Grøn anlægsgartner

Vi vedligeholder både haver, parker, byhaver og andre udendørsområder, så områderne fremstår flotte og præsentable.

Anlægsgartner anlægsgartner på Midt- og Vestsjælland

Hos Lundsgaards Multiservice er vi en såkaldt grøn anlægsgartner fra Fjenneslev på Sydvestsjælland. Vi servicerer både private kunder, erhverv, offentlige institutioner, boligforeninger, andelsforeninger og meget andet på Midt- og Vestsjælland. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor på Sjælland du befinder dig, kan vi hjælpe dig med professionelt anlægsgartnerarbejde.
Som en grøn anlægsgartner er vi eksperter i etablering og pleje af bede, hække, træer, buske, græs og andre typer beplantninger. Vi har specialiseret os i planlægning, design, anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer og havearbejde.
Vi vedligeholder både haver, parker, byhaver og andre udendørsområder, så områderne fremstår flotte og præsentable.
 
Vi kan bl.a. hjælpe med:
 Som en grøn anlægsgartner udfører vi kort sagt alt inden for haveservice. Vi udfører også specialopgaver, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave, som kræver en erfaren og dygtig grøn anlægsgartner
 
Alt, hvad vi laver, bliver udført med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og med den største respekt for din have og ejendom.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vedligehold af grønne arealer

  Som en grøn anlægsgartner tilbyder vi vedligehold af dine grønne arealer. Det kan fx være kommunale arealer som parker, legepladser, offentlige haver mv. Det kan også være grønne arealer ved virksomheder og erhverv samt boligforeninger, private haveejere, forsyningsselskaber og meget andet. Vi vedligeholder alle former for grønne arealer – store som små.
  Vedligehold af grønne arealer består typisk af:
  Vedligehold af grønne arealer består typisk af:
   
  Det vil dog naturligvis være forskelligt fra område til område, hvad der er behov for. Ovenstående liste er blot eksempler på nogle af de opgaver, vi typisk varetager, når vi vedligeholder grønne arealer for vores kunder.
  Vi skræddersyer og sammensætter altid en vedligeholdelsesplan ud fra dine unikke behov og ønsker og naturligvis ud fra udearealets forhold.
  Uanset hvad, kan du forvente at dit grønne areal kommer til at fremstå flot og præsentabelt, når vi står for vedligeholdelsen af det.
  Du kan enten bestille vedligehold af dit grønne areal ad hoc, når du har behov for det, eller vi kan lave en fast aftale, hvor vi løbende sørger for at vedligeholde området, så det fremstår snorlige året rundt. Det er helt op til dig.· 

  anlægsgartner

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  facebook
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  google
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  Lundsgaards Multiservice

  Havearbejde til private haveejere

  Som en grøn anlægsgartner udfører vi hos Lundsgaards Multiservice også havearbejde for private husejere. Vi udfører både havearbejde for små og store haver, og det er helt op til dig, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker hjælp til.
   
  Vi kan bl.a. hjælpe med:
   
  · Græsslåning: Vi slår din græsplæne så den altid fremstår flot og præsentabel, fjerner mos og plejer den.
   
  · Beskæring af træer og buske: Vi trimmer og former dine busker og træer.
   
  · Hækklipning: Vi klipper og vedligeholder dine hække så de fremstår pæne og tætte.
   
  Uanset hvad og hvor meget, du ønsker at få hjælp til, har vi et stærkt fokus på kvalitet. Vi rydder altid op efter os, og efterlader din have flot og præsentabel.
  Vi kan også være behjælpelige med sæsonbestemt vedligeholdelse, hvor vi fx forbereder din have til forår og vinter.
   
  Med vores mangeårige erfaring som grøn anlægsgartner står vi også til rådighed for rådgivning og vejledning vedr. landskabsdesign. Sammen skaber vi den have, du altid har drømt om.

  Derfor skal du vælge os

  Der er mange gode grunde til at vælge os – her er nogen af dem:
  path

  Døgnåben telefon

  Du kan altid få fat på os uanset hvilket tidspunkt på dagen eller natten.

  sprout

  Haveservice med respekt

  Vi udfører haveservice med respekt for din have og ejendom.

  tree

  Alt i haveservice

  Vi tilbyder alt i haveservice - kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os.

  Lokal anlægsgartner og brolægger på Sjælland

  Hos Lundsgaards Multiservice er vi en grøn anlægsgartner fra Sydvestsjælland som værdsætter det tætte samarbejde og den nære relation med vores kunder – det gælder uanset om du er en privat kunde, en erhvervskunde eller en offentlig institution.
  Vores erfaring er, at jo tættere vi samarbejder, jo bedre resultater skaber vi sammen. Derfor ønsker vi at lære dig at kende, så vi står dine behov og ønsker – på den måde kan vi nemlig på bedst mulig vis imødekomme ønskerne.
   
  Når du vælger os som din grønne anlægsgartner kan du derfor vente en anlægsgartner som engageret og aktivt spørger ind til dine ønsker og løbende kommunikerer om vores arbejde. Vi byder gerne ind med råd og vejledning, hvis vi har idéer til, hvordan vi kan fremme dit udendørsområde.
   
  Vores team af dygtige og erfarne grønne anlægsgartnere har ikke blot den fornødne ekspertise og erfaring der skal til, for at sikre et resultat af høj kvalitet, men også de maskiner og det udstyr, der skal til, for at sikre at arbejdet udføres effektivt. Vi har specialudviklede maskiner til alle opgaver, så vi kan udføre enhver opgave hurtigt og effektivt, uden at du går det mindste på kompromis med kvaliteten. Vi sørger desuden for løbende at efteruddanne vores grønne anlægsgartnere, så de altid er udstyret med den nyeste viden og teknikker inden for faget.

  brolægger

  Spar tid og besvær og hyr en grøn anlægsgartner

  At passe og vedligeholde et grønt areal eller udeområde kan være en stor og krævende opgave. Det gælder uanset om der er tale om en privat have, en offentlig park eller udearealet ved en virksomhed.
   
  Ikke desto mindre er din have eller dit udeområde ofte det første, dine gæster ser og oplever, når de besøger dig. Det er det første indtryk, de får, og derfor er det vigtigt, at det fremstår velpasset og præsentabelt.
  Derfor synes vi, at du skal overlade opgaven til en professionel grøn anlægsgartner som os. Så er du nemlig sikker på, at dit udeområde altid står snorlige, og du sparer både tid og besvær. Det eneste du skal gøre er, at nyde din smukke have – så sørger vi for resten.
   
  En velplejet og flot have kan desuden øge ejendomsværdien af din ejendom, og gøre den mere attraktiv for potentielle købere. At vedligeholde sit udeområde kan med andre ord være en god investering.
   
  Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at passe og vedligeholde dit udendørsområde.

  brolægger

  Din genvej

  hedge

  Hækkeklipning

  lawn mower

  Græsslåning

  gloves

  Snerydning

  raking

  Ejendomsservice

  Ring 26 83 20 31