Ejendomsservice på Sjælland:
Til bolig og erhvervsejere

Ejendomsservice
efter kundens behov

Hos Lundsgaards Multiservice har vi stor erfaring inden for ejendomsservice på hele Sjælland,

Vi har hjulpet både store og små ejendomme. Ved at du vælger os til din ejendomsservice, får du altid kvalitet og service i topklasse som din vicevært. Nogle af vores udførte jobs kan være:

– Vedligeholdelse af udendørsarealer

– Trappevask

– Pasning af gårdarealer

– Bortkørsel af affald

– Snerydning

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad er ejendomsservice

  Vi kan stå for at være din faste vicevært, eller stå for andet ejendomsservice, hvis der er behov for det.

  Det kan være, at udendørsarealerne skal holdes rene og pæne, så er det et job, vi nemt kan klare. Det vigtigste er, at beboerne kan komme til udenfor og være tilfredse.

  Vi er altid klar på forskellige udfordringer, og kan nemt finde en tilpasset løsning. Så hvis I har brug for en vicevært, der nemt kan tag sig af diverse opgaver, så er vi den rigtig partner til dine problemer. Vi møder altid beboerne med et smil, og udfører det nødvendige arbejde med et smil.

  Vi kan også vedligeholde opgange og lejligheder, hvis I har brug for en ny og trofast partner. Uanset om det er en vinduespudsning eller en trappevask, der er behov for, så kan vi sagtens hjælpe til.

  Ejendomsservice

  Erfaren ejendomsservice på hele Sjælland

  Vi udbyder fuld ejendomsservice i hele Sjælland, hvor både bolig- og erhvervsejere kan benytte vores tilbud. Vores mange års erfaring inden for ejendomsservice garanterer kvalitet og top service leveret med et smil.

  – Hos Lundsgaards Multiservice er hver ejendom unik, og service tilpasses individuelle behov for optimal vedligeholdelse og tilfredsstillelse.

  Vi er meget mere end blot en ejendomsservice; vi er en erfaren partner, der kan håndtere alle aspekter af ejendomsvedligeholdelse. Hos Lundsgaards Multiservice er vi stolte af at levere et højt serviceniveau, der opfylder vores kunders unikke og specifikke behov.

  Viceværtstjenester tilpasset dine behov

  Hos Lundsgaards Multiservice fokuserer vi på at levere personlige og tilpassede viceværtstjenester. Vi forstår at hver klients behov er unikke, og vi er engagerede i at levere tjenester, der overgår dine forventninger.

  Lundsgaards Multiservice tilpasser deres viceværtstjenester ved at lære din ejendom i detaljer. Fra vedligeholdelse af udendørsarealer til trappevask og affaldsbortkørsel – vi sikrer at hvert hjørne af din ejendom er godt holdt og præsentabel.

  Ejendomsservice

  Er ejendomsservice tilgængelig overalt?

  Ja, ejendomsservice er generelt tilgængelig overalt, da det er en service, der tilbydes til både bolig- og erhvervsejere. Uanset om du bor i en storby som København eller i en mindre by på Sjælland, kan du finde virksomheder, der tilbyder ejendomsservice i dit område.

  Det er vigtigt at finde en pålidelig ejendomsservicevirksomhed, der har erfaring og ekspertise inden for området. Hos Lundsgaards Multiservice har vi mange års erfaring med ejendomsservice på hele Sjælland, og vi kan hjælpe både store og små ejendomme.

  Hvad er ejendomsservice tjenester?

  Ejendomsservicetjenester omfatter en bred vifte af tjenester, der er designet til at hjælpe ejendoms- og erhvervsejere med at opretholde og pleje deres ejendomme. 

  Dette kan omfatte vedligeholdelse af udendørsarealer såsom græsslåning, hækkeklipning og renholdelse af parkeringspladser. Det kan også omfatte indendørs opgaver som trappevask, rengøring af fællesområder og vedligeholdelse af lejligheder eller kontorer.

  Ejendomsservicevirksomheder kan også håndtere affaldshåndtering og snerydning i vintermånederne.

  Ejendomsservice til erhverv og bolig

  Vores firma tilbyder ejendomsservice rundt på næsten hele Sjælland. Dette omfatter både private boligområder og erhvervsejendomme. Vi skræddersyr vores service efter hver enkelt kundes unikke behov, sikrer topkvalitet og sørger for løbende vedligeholdelse og faste services.
  Opgaver inden for ejendomsservice, herunder vedligeholdelse af udearealer, trappevask, pasning af gårdarealer, bortkørsel af affald eller græsslåning, kan være tungt for bolig og erhvervsejere med flere bygninger at håndtere. Med Lundsgaards Multiservice får du en stabil partner, der effektivt klare driften med fokus på kvalitet og professionalisme.

  Professionel og pålidelig service

  Med Lundsgaards Multiservices ved roret, kan du forvente et højt niveau af professionalisme og pålidelighed inden for ejendomsservice. Vores mange års erfaring i branchen har udstyret os med essentielle maskiner, færdigheder og dybdegående viden til effektivt at imødekomme dit ejendoms behov.

  Kernen i vores professionalisme og pålidelighed ligger i vores dedikation til at yde høj kvalitet i alle vores tjenester. Dette gør vi ved hele tiden at overvåge vores performance og justere vores metoder efter behov for at sikre din ejendoms værdi og stand.

  Tillid er en vigtig del af vores arbejde. Vi stræber efter at bygge langvarige forbindelser med vores kunder gennem konsekvent pålidelig og høj kvalitet service. Hos Lundsgaards Multiservice prioriterer vi din tilfredshed og din ejendoms velvære.

  Ejendomsservice

  Tilfredse beboere og erhvervsejere

  Lundsgaards Multiservice arbejder hårdt for at sikre en høj grad af tilfredshed blandt både beboere og erhvervsejere. Med opmærksomhed på detaljerne og professionel håndtering af alle opgaver, skaber vi omgivelser, der bringer glæde og komfort.
  Lundsgaards Multiservice er nøglen til tilfredse beboere og erhvervsejere, takket være vores ejendomsservice. Vores engagerede hold stræber efter at løse hver opgave effektivt, for at skabe et miljø, der er rent, pænt og indbydende.

  Ejendomsservice

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt.


   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   facebook
   Fornavn
   via Facebook

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   google
   Fornavn
   via Google

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   trustpilot
   Fornavn
   via Trustpilot
   Lundsgaards Multiservice

   Få et
   uforpligtende tilbud

   Hvis behovet er der for ejendomsservice, har du mulighed for at lave en fast aftale.

   Vi tager en snak med dig, om hvad der er behov for, og hvor ofte du har brug for hjælp. Vi kan også tag en snak om dit budget, som du har i tankerne, så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, og en fast aftale.

   Vi skræddersyer altid en aftale, som du kan gå med til, som matcher dine ønsker, priser og behov.

   Ønsker du at høre mere om ejendomsservice, og hvordan vi kan hjælpe dig som vicevært. Så kontakt os på 26 83 20 31. Du altid velkommen til at kigge på vores andre ydelser, vi tilbyder her på siden. Vi kan tilbyde en masse andre ting end kun ejendomsservice.

   Vi ser frem til at hjælpe dig!

   Derfor skal du vælge os

   Der er mange gode grunde til at vælge os – her er nogen af dem:
   path

   Døgnåben telefon

   Du kan altid få fat på os uanset hvilket tidspunkt på dagen eller natten.

   sprout

   Haveservice med respekt

   Vi udfører haveservice med respekt for din have og ejendom.

   tree

   Alt i haveservice

   Vi tilbyder alt i haveservice - kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os.

   Har dette vakt din interesse?

   Trænger din have eller ejendom til en kærlig hånd, eller vil du gerne ha’ en have der altid står knivskarpt – så kontakt os i dag.

   Så finder vi en løsning der passer netop til dig og dine behov. Om vi kun skal give den en skalle én enkelt gang, eller om der er brug for en fast serviceaftale.

   Din genvej

   hedge

   Hækkeklipning

   lawn mower

   Græsslåning

   gloves

   Snerydning

   raking

   Ejendomsservice

   Call Now ButtonRing 26 83 20 31