Grå anlægsgartner

Lundsgaards Multiservice er både en grøn og en grå anlægsgartner, som foruden haveservice også tilbyder løsninger udført med ikke-plantebaserede materialer og strukturer. 

Grå anlægsgartner som servicerer hele Sjælland

Lundsgaards Multiservice er både en grøn og en grå anlægsgartner, som foruden haveservice også tilbyder løsninger udført med ikke-plantebaserede materialer og strukturer. Det værende bl.a. belægninger, mure og støttemure, trapper og ramper, terrasser, indhegning, anlæggelse af stier, indkørsler og meget andet.
Vi har til huse i Fjenneslev på Sydvestsjælland og servicerer hovedsageligt Midt- og Vestsjælland. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor du er fra, kommer vi gerne forbi og hjælper dig med din anlægsgartneropgave.
 
Som en grå anlægsgartner er vi eksperter i arbejde med sten og hårde belægninger, som fx beton, granit, fliser, asfaltbeton, grus og meget andet. Vi kan derfor helt sikkert hjælpe dig uanset hvilken type belægning, du skal have lagt.
 
Hos Lundsgaards Multiservice servicerer vi både private kunder, virksomheder, kommuner, offentlige institutioner, boligforeninger mv. Vi påtager os både små og store opgaver, som vi altid går til med stort engagement, entusiasme og ikke mindst professionalisme.
 
Alt, hvad vi laver, er med udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker og ikke mindst budget. Sammen finder vi en løsning, som imødekommer dine krav.
 
Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel brolægning af stier, indkørsler, terrasser mv. på hele Sjælland

  Har du behov for hjælp til brolægning på Sjælland? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lundsgaards Multiservice er vi nemlig eksperter i brolægning. Vi har specialiseret os i alt hvad der involverer lægning af sten, fliser og andre hårde materialer til at skabe smukke, imødekommende og funktionelle udendørs arealer. Det kan fx være stier, indkørsler, terrasser, gårdspladser, offentlige pladser og torve, gader og veje og meget andet.
   
  Uanset hvad du skal have hjælp til, har vi som grå anlægsgartnere fokus på kvalitet, i alt, hvad vi laver. Vi sikrer dig et holdbart resultat, som kan modstå belastning i mange år, samtidig med, at det holder sig flot. Vi har nemlig også fokus på det æstetiske udtryk, når vi udfører brolægning for vores kunder. Løsningen skal naturligvis være holdbar og funktionel, men den skal også komplementere din ejendom og omgivelserne og være æstetisk tiltalende. 
   
  Derfor sørger vi altid for, at hvert projekt udføres med præcision og omhu, så du får en løsning, der både lever op til dine praktiske behov, men også dine æstetiske forventninger.
   
  Vi arbejder altid tæt sammen med dig, uagtet projektets størrelse og type, for at sikre, at resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

  anlægsgartner

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  facebook
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  google
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  trustpilot
  Fornavn
  via Trustpilot
  Lundsgaards Multiservice

  Støttemure: Flotte og funktionelle

  Skal du have opsat en eller flere støttemure? Så kan vi som grå anlægsgartnere hjælpe dig. Hos Lundsgaards Multiservice har vi opsat støttemure for et væld af kunder – både private, erhverv og offentlige. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med at få etableret en støttemur, som imødekommer dine behov.
   
  Støttemure kan bruges til en lang række forskellige formål. De kan bruges til terrænregulering og til at skabe niveauopdelte områder i din have. Støttemure kan også bruges til at gøre skrånende og ujævne grunde mere brugbare ved at skabe flade områder til forskellige formål, som fx terrasser, legepladser og stier. Dette kan være særligt relevant for dig, som har en skrånende grund.
   
  Vi har også stor erfaring med at etablere støttemure til at skabe hævede bede og planteområder, samt til at afskærme områder i haven, så de er bedre beskyttet mod vind og indkig fra naboer.
   
  Endelig kan støttemure også benyttes som dekorative elementer i din have. De kan laves i forskellige materialer og designs og forbedre udseendet af dit udendørsområde.
  Hvad end formået med din støttemur er, om det er til støjafskærmning, læmur eller til udjævning af terrænforskelle, kan vi som en professionel grå anlægsgartner hjælpe dig.

  Derfor skal du vælge os

  Der er mange gode grunde til at vælge os – her er nogen af dem:
  path

  Døgnåben telefon

  Du kan altid få fat på os uanset hvilket tidspunkt på dagen eller natten.

  sprout

  Haveservice med respekt

  Vi udfører haveservice med respekt for din have og ejendom.

  tree

  Alt i haveservice

  Vi tilbyder alt i haveservice - kan du ikke finde det du leder efter, så kontakt os.

  Grå anlægsgartner med speciale i fliselægning

  Hos Lundsgaards Multiservice har vi som en grå anlægsgartner mange års erfaring med fliselægning. Vi er meget detalje orienteret og grundige, og gør altid en dyd ud af at den belægning vi lægger, er både flot og kan holde i mange år.
   
  Når det kommer til fliselægning, så spiller underlaget en helt afgørende rolle. Hvis underlaget ikke er korrekt forberedt, så kan fliserne skride, synke eller revne over tid. Det kan gå ud over kvaliteten og levetiden af flisebelægningen.
   
  Hos Lundsgaards Multiservice ved vi alt om at skabe et underlag med det rigtige fald, og som er ordentligt komprimeret, når der skal lægges fliser. Vi sørger for at underlaget er velforberedt, så du får det bedst mulige resultat. 
   
  Særligt når det kommer til eksempelvis din indkørsel, er det vigtigt, at fliserne er lagt 100% korrekt, da det er et område, som dagligt udsættes for tung trafik. Desuden er din indkørsel ofte noget af det første man ser, når man besøger dig. Flisebelægningen i din indkørsel skal derfor både se godt ud, og være solid og holdbar.
   
  Når vi er færdige med din fliselægning rydder vi naturligvis altid op efter os, så det eneste du står tilbage med er en helt ny indkørsel, terrasse, gangsti, gårdsplads eller opholdsområde.

  brolægger

  Få kompetent og kyndig vejledning om valg af belægning

  At vælge den rette belægning til sin indkørsel, terrasse mv. kan være en svær opgave. Belægningen skal nemlig både være solid og holdbar, men også passe til din ejendom. Udvalget af materialer er desuden stort, og der er fordele og ulemper ved alle valg. Valg af belægning afhænger naturligvis også af, hvor den pågældende belægning skal benyttes.
  Som en erfaren grå anlægsgartner kan vi hos Lundsgaards Multiservice yde kompetent rådgivning og vejledning når det kommer til valg af belægningstype til dit projekt. Vi står gerne til rådighed for sparring, hvis du mangler inspiration eller er i tvivl om hvilken løsning, der er den rette for dig.
   
  Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den løsning, der på bedst mulig vis opfylder dine krav, behov, ønsker og ikke mindst budget. Vi har erfaring med stort set alle typer belægninger, så der er ingen begrænsninger i forhold til dine valg. 
   
  Ønsker du i stedet selv at finde dine materialer, er du naturligvis også meget velkommen til det. Det vigtigste for os er, at du bliver 100% tilfreds med resultatet, og det vil vi gøre alt for at sikre.

  brolægger

  Din genvej

  hedge

  Hækkeklipning

  lawn mower

  Græsslåning

  gloves

  Snerydning

  raking

  Ejendomsservice

  Ring 26 83 20 31